Laboratuvar Ücretleri

KAHRAMANMARAŞ TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABARATUARI ANALİZ ÜCRET LİSTESİ ANALİZ ÜCRETİ 2021(TL)
BUĞDAY/UN  YAŞ GLUTEN-İNDEKS   15
BUĞDAY/UN  KURU GLUTEN   15
BUĞDAY  HEKTOLİTRE   15
BUĞDAY/UN  SEDİM   15
BUĞDAY/UN  GECİKMELİ SEDİM   15
RUTUBET  ETÜV (baklagiler,tahıllar ve ürünleri, yem)   40
PROTEİN ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem,süt, yoğurt) 130
KÜL (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem)   60
TOPLAM YAĞ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem)   70
HAM SELÜLOZ ANALİZİ  (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem)   90
AFLATOKSİN (Baharatlar, yem) 290
AFLATOKSİ M1 ANALİZİ (Süt) 290
OKRATOKSİN (baharatlar ve tahıllar) 290
BAHARATLARDA HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL   70
BAHARATLARDA NEM ANALİZİ   70
KIRMIZIBİBERDE (Toz) NİŞASTA ARANMASI   40
KIRMIZIBİBERDE (Pul) TUZ ANALİZİ   60
BAKLAGİLLER VE ÜRÜNLERİNDE HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL   70
MEYVE VE SEBZEDE HCL'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL ANALİZİ   70
EKMEK VE ÜRÜNLERİNDE TUZ ANALİZİ   60
EKMEKTE RUTUBET TAYİNİ   40
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA KÜL ANALİZİ   60
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA 105 DERECEDE UÇUCU MADDE ANALİZİ   40
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA ASİT SAYISI (Serbest Asitlik)     60
HAM VE RAFİNE YAĞLARDA PEROKSİT DEĞERİ   60
EKSTRAKSİYONLA ELDE EDİLEN YAĞLARDA YAĞ ASİTİ KOMP.(Baharatlar, fındık, ceviz vs.) 170
ZEYTİNYAĞI PAKET ANALİZİ (GC'de yağ asitleri UV'de özgül absorbans.,Asitlik değeri, Peroksit) 220
GC DE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU 115
UV DE ÖZGÜL ABSORBANS   50
GIDALARDA BESİN ÖĞELERİ ENERJİ DEĞERİ (Tahıllar,Baklagiller, Baharatlar-protein, yağ, karbonhidrat) 270
GIDALARDA SODYUM MİKTARINDAN TUZ TAYİNİ (Atomik absorbsiyon)      60
TOPRAK PAKET (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Organik madde, Alınabilir potasyum , Alınabilir fosfor) 130
SULAMA SUYU ANALİZİ (PH, EC, Na, K, Ca, Mg, Karbonat, Bikarbonat, Cl, Sülfat, SAR) 150