Laboratuvar Ücretleri

  TEST ANALİZ KONULARI ANALİZ ÜCRETİ (TL)
1 YAŞ GLUTEN-İNDEKS (Buğday/Un) 22
2 KURU GLUTEN (Buğday/Un) 22
3 HEKTOLİTRE (Buğday) 22
4 SEDİM (Buğday/Un ) 22
5 GECİKMELİ SEDİM (Buğday/Un) 22
6 RUTUBET  ETÜV (baklagiler,tahıllar ve ürünleri, yem) 60
7 PROTEİN ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem,süt, yoğurt) 190
8 KÜL (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) 90
9 TOPLAM YAĞ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) 100
10 HAM SELÜLOZ ANALİZİ  (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) 130
11 AFLATOKSİN (Baharatlar, yem) 430
12 AFLATOKSİ M1 ANALİZİ (Süt) 430
13 OKRATOKSİN (baharatlar ve tahıllar) 430
14 BAHARATLARDA HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL 100
15 BAHARATLARDA NEM ANALİZİ 100
16 KIRMIZIBİBERDE (Toz) NİŞASTA ARANMASI 60
17 KIRMIZIBİBERDE (Pul) TUZ ANALİZİ 90
18 BAKLAGİLLER VE ÜRÜNLERİNDE HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL 100
19 MEYVE VE SEBZEDE HCL'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL ANALİZİ 100
20 EKMEK VE ÜRÜNLERİNDE TUZ ANALİZİ 90
21 EKMEKTE RUTUBET TAYİNİ 60
22 HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA KÜL ANALİZİ 90
23 HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA 105 DERECEDE UÇUCU MADDE ANALİZİ 60
24 HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA ASİT SAYISI (Serbest Asitlik) 90
25 HAM VE RAFİNE YAĞLARDA PEROKSİT DEĞERİ 90
26 EKSTRAKSİYONLA ELDE EDİLEN YAĞLARDA YAĞ ASİTİ KOMP.(Baharatlar, fındık, ceviz vs.) 250
27 ZEYTİNYAĞI PAKET ANALİZİ (GC'de yağ asitleri kompozisyonu,UV'de özgül absorbans.,Asitlik değeri, Peroksit) 330
28 GC DE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU 170
29 UV DE ÖZGÜL ABSORBANS 75
30 GIDALARDA BESİN ÖĞELERİ ENERJİ DEĞERİ (Tahıllar,Baklagiller, Baharatlar-protein, yağ, karbonhidrat) 400
31 GIDALARDA SODYUM MİKTARINDAN TUZ TAYİNİ (Atomik absorbsiyon) 90
32 GIDALARDA KALSİYUM MİKTARI 90
33 TOPRAK PAKET 1 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Organik madde, Alınabilir potasyum , Alınabilir fosfor) 190
34 TOPRAK PAKET 2 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Org. madde, Alınabilir K , Alınabilir P,Ca,Mg,Na) 230
35 TOPRAK PAKET 3 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Org. M, Alınabilir K , Alınabilir P,Fe, Cu, Zn, Mn) 310
36 TOPRAK PAKET 4 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Org. madde, Alınabilir K , Alınabilir P,Ca,Mg,Na,Fe, Cu, Zn, Mn) 350
37 SULAMA SUYU ANALİZİ (PH, EC, Na, K, Ca, Mg, Karbonat, Bikarbonat, Cl, Sülfat, SAR) 225
38 YEMDE ÜRE ANALİZİ 75