TEST ANALİZ KONULARI |
ANALİZ ÜCRETİ (TL) |
AFLATOKSİN (Baharatlar, yem) |
1.400 |
AFLATOKSİ M1 ANALİZİ (Süt) |
1.700 |
OKRATOKSİN (baharatlar ve tahıllar) |
1.700 |
YAŞ GLUTEN-İNDEKS (Buğday/Un) |
140 |
KURU GLUTEN (Buğday/Un) |
140 |
HEKTOLİTRE (Buğday) |
140 |
SEDİM (Buğday/Un ) |
140 |
GECİKMELİ SEDİM (Buğday/Un) |
140 |
RUTUBET ETÜV (baklagiler,tahıllar ve ürünleri, yem) |
200 |
BAHARATLARDA NEM ANALİZİ |
300 |
PROTEİN ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem,süt, yoğurt) |
500 |
TOPLAM YAĞ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) |
400 |
HAM SELÜLOZ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) |
500 |
KÜL (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) |
350 |
HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL (Baharatlar, yaş meyve-sebze,baklagiller) |
500 |
KIRMIZIBİBERDE (Pul) TUZ ANALİZİ |
350 |
GIDALARDA PH ANALİZİ |
200 |
YAŞ MEYVE VE SEBZEDE C VİTAMİNİ ANALİZİ (UV METODU) |
400 |
GIDALARDA BESİN ÖĞELERİ ENERJİ DEĞERİ (Tahıllar,Baklagiller, Baharatlar-protein, yağ, karbonhidrat,nem,kül) |
1.200 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA ASİT SAYISI (Serbest Asitlik) |
350 |
HAM VE RAFİNE YAĞLARDA PEROKSİT DEĞERİ |
350 |
UV DE ÖZGÜL ABSORBANS |
300 |
GC DE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU |
700 |
EKSTRAKSİYONLA ELDE EDİLEN YAĞLARDA YAĞ ASİTİ KOMP.(Baharatlar, fındık, ceviz vs.) |
1.000 |
ZEYTİNYAĞI PAKET ANALİZİ (GC'de yağ asitleri kompozisyonu,UV'de özgül absorbans.,Asitlik değeri, Peroksit) |
1.700 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA KÜL ANALİZİ |
350 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA 105 DERECEDE UÇUCU MADDE ANALİZİ |
200 |
GIDALARDA SODYUM MİKTARINDAN TUZ TAYİNİ (Atomik absorbsiyon) |
550 |
GIDALARDA SODYUM MİKTARIN TAYİNİ (Atomik absorbsiyon) |
550 |
GIDALARDA DEMİR TAYİNİ (Atomik absorbsiyon) |
550 |
GIDALARDA POTASYUM TAYİNİ (Atomik absorbsiyon) |
550 |
GIDALARDA KALSİYUM MİKTARI (Atomik absorbsiyon) |
550 |
YEMDE NİŞASTA MİKTARI ANALİZİ |
850 |
YEMDE ÜRE ANALİZİ |
500 |
TOPRAK PAKET 1 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Organik madde, Alınabilir potasyum , Alınabilir fosfor) |
600 |
TOPRAK PAKET 2 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Org. madde, Alınabilir K , Alınabilir P,Ca,Mg) |
900 |
TOPRAK PAKET 3 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Org. M, Alınabilir K , Alınabilir P,Fe, Cu, Zn, Mn) |
1.400 |
TOPRAK PAKET 4 (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Org. madde, Alınabilir K , Alınabilir P, Ca, Mg, Fe, Cu, Zn, Mn) |
1.600 |
TOPRAKTA BÜNYE ANALİZİ |
600 |
SULAMA SUYU ANALİZİ (PH, EC, Na, K, Ca, Mg, Karbonat, Bikarbonat, Cl, Sülfat, SAR) |
1.150 |
BİTKİDE TOPLAM AZOT ANALİZİ |
500 |
BİTKİDE TOPLAM FOSFOR ANALİZİ |
550 |
BİTKİDE TOPLAM POTASYUM (K), TOPLAM KALSİYUM (Ca), TOPLAM MAGNEZYUM (Mg) vs.( herbir element için ) |
550 |
BİTKİ PAKET ANALİZİ (Toplam N, Toplam (P), Toplam K, Toplam Ca, Toplam Mg) |
1.000 |