|
TEST ANALİZ KONULARI |
2022 ANALİZ ÜCRETİ (TL) |
1 |
YAŞ GLUTEN-İNDEKS (Buğday/Un) |
22 |
2 |
KURU GLUTEN (Buğday/Un) |
22 |
3 |
HEKTOLİTRE (Buğday) |
22 |
4 |
SEDİM (Buğday/Un ) |
22 |
5 |
GECİKMELİ SEDİM (Buğday/Un) |
22 |
6 |
RUTUBET ETÜV (baklagiler,tahıllar ve ürünleri, yem) |
60 |
7 |
PROTEİN ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem,süt, yoğurt) |
190 |
8 |
KÜL (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) |
90 |
9 |
TOPLAM YAĞ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) |
100 |
10 |
HAM SELÜLOZ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) |
130 |
11 |
AFLATOKSİN (Baharatlar, yem) |
430 |
12 |
AFLATOKSİ M1 ANALİZİ (Süt) |
430 |
13 |
OKRATOKSİN (baharatlar ve tahıllar) |
430 |
14 |
BAHARATLARDA HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL |
100 |
15 |
BAHARATLARDA NEM ANALİZİ |
100 |
16 |
KIRMIZIBİBERDE (Toz) NİŞASTA ARANMASI |
60 |
17 |
KIRMIZIBİBERDE (Pul) TUZ ANALİZİ |
90 |
18 |
BAKLAGİLLER VE ÜRÜNLERİNDE HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL |
100 |
19 |
MEYVE VE SEBZEDE HCL'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL ANALİZİ |
100 |
20 |
EKMEK VE ÜRÜNLERİNDE TUZ ANALİZİ |
90 |
21 |
EKMEKTE RUTUBET TAYİNİ |
60 |
22 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA KÜL ANALİZİ |
90 |
23 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA 105 DERECEDE UÇUCU MADDE ANALİZİ |
60 |
24 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA ASİT SAYISI (Serbest Asitlik) |
90 |
25 |
HAM VE RAFİNE YAĞLARDA PEROKSİT DEĞERİ |
90 |
26 |
EKSTRAKSİYONLA ELDE EDİLEN YAĞLARDA YAĞ ASİTİ KOMP.(Baharatlar, fındık, ceviz vs.) |
250 |
27 |
ZEYTİNYAĞI PAKET ANALİZİ (GC'de yağ asitleri kompozisyonu,UV'de özgül absorbans.,Asitlik değeri, Peroksit) |
330 |
28 |
GC DE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU |
170 |
29 |
UV DE ÖZGÜL ABSORBANS |
75 |
30 |
GIDALARDA BESİN ÖĞELERİ ENERJİ DEĞERİ (Tahıllar,Baklagiller, Baharatlar-protein, yağ, karbonhidrat) |
400 |
31 |
GIDALARDA SODYUM MİKTARINDAN TUZ TAYİNİ (Atomik absorbsiyon) |
90 |
32 |
GIDALARDA KALSİYUM MİKTARI |
90 |
33 |
TOPRAK PAKET (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Organik madde, Alınabilir potasyum , Alınabilir fosfor) |
190 |
34 |
SULAMA SUYU ANALİZİ (PH, EC, Na, K, Ca, Mg, Karbonat, Bikarbonat, Cl, Sülfat, SAR) |
225 |