KAHRAMANMARAŞ TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABARATUARI ANALİZ ÜCRET LİSTESİ | ANALİZ ÜCRETİ 2021(TL) |
BUĞDAY/UN YAŞ GLUTEN-İNDEKS | 15 |
BUĞDAY/UN KURU GLUTEN | 15 |
BUĞDAY HEKTOLİTRE | 15 |
BUĞDAY/UN SEDİM | 15 |
BUĞDAY/UN GECİKMELİ SEDİM | 15 |
RUTUBET ETÜV (baklagiler,tahıllar ve ürünleri, yem) | 40 |
PROTEİN ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem,süt, yoğurt) | 130 |
KÜL (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) | 60 |
TOPLAM YAĞ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) | 70 |
HAM SELÜLOZ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) | 90 |
AFLATOKSİN (Baharatlar, yem) | 290 |
AFLATOKSİ M1 ANALİZİ (Süt) | 290 |
OKRATOKSİN (baharatlar ve tahıllar) | 290 |
BAHARATLARDA HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL | 70 |
BAHARATLARDA NEM ANALİZİ | 70 |
KIRMIZIBİBERDE (Toz) NİŞASTA ARANMASI | 40 |
KIRMIZIBİBERDE (Pul) TUZ ANALİZİ | 60 |
BAKLAGİLLER VE ÜRÜNLERİNDE HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL | 70 |
MEYVE VE SEBZEDE HCL'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL ANALİZİ | 70 |
EKMEK VE ÜRÜNLERİNDE TUZ ANALİZİ | 60 |
EKMEKTE RUTUBET TAYİNİ | 40 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA KÜL ANALİZİ | 60 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA 105 DERECEDE UÇUCU MADDE ANALİZİ | 40 |
HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA ASİT SAYISI (Serbest Asitlik) | 60 |
HAM VE RAFİNE YAĞLARDA PEROKSİT DEĞERİ | 60 |
EKSTRAKSİYONLA ELDE EDİLEN YAĞLARDA YAĞ ASİTİ KOMP.(Baharatlar, fındık, ceviz vs.) | 170 |
ZEYTİNYAĞI PAKET ANALİZİ (GC'de yağ asitleri UV'de özgül absorbans.,Asitlik değeri, Peroksit) | 220 |
GC DE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU | 115 |
UV DE ÖZGÜL ABSORBANS | 50 |
GIDALARDA BESİN ÖĞELERİ ENERJİ DEĞERİ (Tahıllar,Baklagiller, Baharatlar-protein, yağ, karbonhidrat) | 270 |
GIDALARDA SODYUM MİKTARINDAN TUZ TAYİNİ (Atomik absorbsiyon) | 60 |
TOPRAK PAKET (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Organik madde, Alınabilir potasyum , Alınabilir fosfor) | 130 |
SULAMA SUYU ANALİZİ (PH, EC, Na, K, Ca, Mg, Karbonat, Bikarbonat, Cl, Sülfat, SAR) | 150 |