Laboratuvar Ücretleri

 

TEST ANALİZ KONULARI

2022 ANALİZ ÜCRETİ (TL)

1

YAŞ GLUTEN-İNDEKS (Buğday/Un)

22

2

KURU GLUTEN (Buğday/Un)

22

3

HEKTOLİTRE (Buğday)

22

4

SEDİM (Buğday/Un )

22

5

GECİKMELİ SEDİM (Buğday/Un)

22

6

RUTUBET  ETÜV (baklagiler,tahıllar ve ürünleri, yem)

60

7

PROTEİN ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem,süt, yoğurt)

190

8

KÜL (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem)

90

9

TOPLAM YAĞ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem)

100

10

HAM SELÜLOZ ANALİZİ  (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem)

130

11

AFLATOKSİN (Baharatlar, yem)

430

12

AFLATOKSİ M1 ANALİZİ (Süt)

430

13

OKRATOKSİN (baharatlar ve tahıllar)

430

14

BAHARATLARDA HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL

100

15

BAHARATLARDA NEM ANALİZİ

100

16

KIRMIZIBİBERDE (Toz) NİŞASTA ARANMASI

60

17

KIRMIZIBİBERDE (Pul) TUZ ANALİZİ

90

18

BAKLAGİLLER VE ÜRÜNLERİNDE HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL

100

19

MEYVE VE SEBZEDE HCL'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL ANALİZİ

100

20

EKMEK VE ÜRÜNLERİNDE TUZ ANALİZİ

90

21

EKMEKTE RUTUBET TAYİNİ

60

22

HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA KÜL ANALİZİ

90

23

HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA 105 DERECEDE UÇUCU MADDE ANALİZİ

60

24

HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA ASİT SAYISI (Serbest Asitlik)

90

25

HAM VE RAFİNE YAĞLARDA PEROKSİT DEĞERİ

90

26

EKSTRAKSİYONLA ELDE EDİLEN YAĞLARDA YAĞ ASİTİ KOMP.(Baharatlar, fındık, ceviz vs.)

250

27

ZEYTİNYAĞI PAKET ANALİZİ (GC'de yağ asitleri kompozisyonu,UV'de özgül absorbans.,Asitlik değeri, Peroksit)

330

28

GC DE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU

170

29

UV DE ÖZGÜL ABSORBANS

75

30

GIDALARDA BESİN ÖĞELERİ ENERJİ DEĞERİ (Tahıllar,Baklagiller, Baharatlar-protein, yağ, karbonhidrat)

400

31

GIDALARDA SODYUM MİKTARINDAN TUZ TAYİNİ (Atomik absorbsiyon)

90

32

GIDALARDA KALSİYUM MİKTARI

90

33

TOPRAK PAKET (PH, EC, Saturasyon, Kireç,Organik madde, Alınabilir potasyum , Alınabilir fosfor)

190

34

SULAMA SUYU ANALİZİ (PH, EC, Na, K, Ca, Mg, Karbonat, Bikarbonat, Cl, Sülfat, SAR)

225