Kahramanmaraş Ticaret Borsası Kapanış Fiyatları (17.03.2017) - Roll.Çuk.Std.1 B. : En Az:-En Çok:İşlem Görmedi K.Pamuk: En Az: --En Çok: İşlem Görmedi Çiğit: En Az: En Çok: İşlem Görmedi/ Yumuşak Buğday : En az: 0,800 TL En Çok:,0,850 TL  Sert Buğday: En Az :0,900 TL En Çok: 0,950 TL   Mısır: En Az: En Çok: İşlem Görmedi  Arpa: En Az:  -En Çok: İşlem Görmedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda-borsa 81 ilde saat 11.00’da ortak basın açıklaması yaptı. Kahramanmaraş, Afşin ve Elbistan TSO ile Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri hep birlikte “Darbeye Hayır” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı salonunda gerçekleştirilen basın açıklamasında;  bildiriyi okuyan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun:

“Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Ticaret Borsası, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası-Afşin Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulları olarak karşınızdayız. Türkiye’de özel sektörün tamamını temsil eden TOBB ve 365 Oda-Borsa olarak 81 İl’de, bu ortak açıklamayı aynı anda yapıyoruz. 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, Birliğimiz ve Oda-Borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur” dedi.

HERKES SAHİPLENDİ

“Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır” diyen Zabun açıklamasına şöyle devam etti: “Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK’nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız.

MİLLETİMİZİN AZMİNDEN DOLAYI KIVANÇ DUYUYORUZ

Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz. Bizler, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz. Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Allah’a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimizi hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık.

HEPİMİZ DEĞERİNİ BİLMELİYİZ

Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur.  Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz.  Geçmişte olduğu gibi, bugün de, yarın da TOBB ve 365 Oda-Borsa olarak demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz. Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız.

HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünü hep aklımızda tutarak; ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp güvenelim. Bu vesile ile halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz.  Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız.  Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.  Kamuoyuna saygıyla duyururuz”

Site içi arama

Dilek ve Şikayetler

Dilek, şikayet ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz.

Ziyaretçi İstatistikleri

Gaziantep Yolu Üzeri Kartalkaya Sol Sahil Sulama Birliği
Narlı / Pazarcık / Kahramanmaraş
(+90 344) 225 94 40 pbx (+90 344) 413 09 83 (+90 344) 331 23 90